Publicaties

Schudden voor Gebruik

IMG_2301

In ‘Schudden voor Gebruik’ weet Carbon de tijdgeest als geen ander te vangen met zijn gedichten. Sex, drugs en poëzie, daar draait het om in zijn debuutbundel ‘Schudden voor gebruik’. Met zijn gedichten weet Carbon een beeld op het netvlies te creëren en de lezer mee te nemen in de ‘wazige wereld die Kobus heet’. Zijn schrijfstijl en woordkeuze zijn uniek en geven deze bundel iets bijzonders. 

‘Schudden voor gebruik’ is hier te bestellen of te verkrijgen via de reguliere boekhandel of via uitgeverij Douane.

ISBN/EAN: 978-90-72247-59-9
Uitgeverij: Douane

Prijs: 15 euro

 

Wij dragen Rotterdam
(uitverkocht)

cover - wij dragen Rotterdam

In ‘Wij dragen Rotterdam’ leggen negen dichters uit de 010, waaronder Kobus Carbon, de stad Rotterdam in hun eigen woorden aan u bloot. Een Rotterdam dat voor iedereen anders is en door iedereen anders beleefd wordt. Een Rotterdam waar wij trots op zijn en dat ons thuis is. Een Rotterdam waar u welkom bent.

‘Wij dragen Rotterdam’ is uitverkocht en daardoor helaas niet meer te bestellen. Indien er een tweede druk komt zal dat hier vermeld worden.

ISBN/EAN: 978-90-821935-2-7
Uitgeverij: MUG books

Prijs: 15 euro

 

De Branie (bloemlezing Dichters in de Prinsentuin 2016) 

Dichters in de Prinsentuin slaat dit jaar van zich af. Voor de negentiende keer komen dichters van alle windstreken naar Groningen om hun gedichten te gehore te brengen. In deze bundel vindt u het residu van de waaghalzerij van meer dan veertig dichters.

De Branie, Dichters in de Prinsentuin is hier te bestellen.

ISBN/EAN: 978-94-921902-1-5
Uitgeverij: Kleine Uil

Prijs: 12,50 euro

 

Ode Aan

Ode aan is een bloemlezing waarin de ‘gewone’ Rotterdammer in het zonnetje wordt gezet. Ruim veertig Rotterdamse dichters hebben een ode geschreven aan de Rotterdammers die volgens hen de stad mooier maken; gewone mensen die tomeloos en met enthousiasme hun leven inzetten voor de stad, zonder dat ze daar de aandacht en waardering voor krijgen die ze daar juist wel voor verdienen. Dankzij dichtend Rotterdam treden ze nu uit de schaduw.

‘Ode Aan’ is hier te bestellen of te verkrijgen via de reguliere boekhandel.

ISBN/EAN: 978-90-545228-5-0
Uitgeverij: Passage

Prijs: 15,99 euro

 

Langs beide overs van de Maas

LangsBeideOevers

Ter gelegenheid van het honderdjarig bestaan van het Limburgs volkslied nodigde dichteres Hannie Rouweler 42 Nederlandse en Vlaamse dichters uit, waaronder Kobus Carbon, om een gedicht over Limburg te schrijven. Deze gedichten zijn samengebracht in de de bundel ‘Langs beide oevers van de Maas’.

‘Langs beide Oevers van de Maas’ is hier te bestellen of te verkrijgen via de reguliere boekhandel.

ISBN/EAN: 978-90-76644-44-8
Uitgeverij: Kleinood en Grootzeer

Prijs: 16 euro